Investering & korting
De investering voor dit exclusieve seminar (event) bedraagt, exclusief BTW, € 399,- per deelnemer. Dit bedrag is inclusief documentatie & catering. Schrijft u 2 of meer personen in, dan is de prijs voor iedereen  € 349 ipv € 399. Dus bij 2 personen al € 100 euro korting.

Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u de bevestiging en factuur per e-mail. De routebeschrijving en andere praktische informatie ontvangt u een week van tevoren.
Wij verzoeken u de factuur binnen 14 dagen te voldoen.
NetLive behoudt zich het recht voor het programma en de locatie van het event te veranderen. Deelnemers worden hierover tijdig geïnformeerd.

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk of per email te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. (incl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Indien u onverwachts verhinderd bent is vervanging uiteraard mogelijk. Gelieve dit tijdig aan ons door te geven.

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het event.

Persoonsgegevens
NetLive verwerkt uw persoonsgegevens. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van NetLive. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan NetLive, t.a.v. afd Events, via event@netlive.nl