Over ons

Het versterken van het netwerk kapitaal binnen uw bedrijf: dat is waar NetLive voor staat. Met behulp van onze unieke diensten en software kunnen wij de interne communicatie binnen een organisatie verbeteren. Wij maken gebruik van de nieuwste wetenschappelijk gevalideerde technieken. Daarbij werken we nauw samen met wetenschappers en onderzoekers van Harvard University in de VS, Oxford University in het Verenigd Koninkrijk, de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Radboud Universiteit Nijmegen.

Online gaming apps

Uniek en onderscheidend zijn we in het aanbieden van online gaming apps. Deze apps zijn erg gebruiksvriendelijk en bevorderen op een informele en speelse wijze het vertrouwen en de kennisdeling van uw medewerkers. Middels een speelse manier is het dankzij onze game apps mogelijk om informatie te vergaren die u aan de hand van traditionele surveys en bijeenkomsten niet krijgt. Zo ontdekt u bijvoorbeeld wie de sterspelers zijn van uw organisatie en welke afdeling zich meer afzijdig houdt van de rest. Aan de hand van de resultaten helpen we u graag verder zodat de interne communicatie op een aanzienlijke en effectieve manier wordt verbeterd.

Wat wij realiseren

Met onze producten en diensten helpen wij professionals uit alle sectoren om hun krachtigste kenmerken in het voordeel van het bedrijf te laten werken. Door het optimaal gebruik van aanwezige netwerkverbindingen reduceren we sterk het risico bij zakelijke beslissingen en brengen we de prestaties van medewerkers en de organisatie in zijn geheel naar een hoger niveau. Uit de praktijk blijkt dat het gebruik van onze diensten en producten leidt tot minder verzuim, minder verloop, hoger gevoel van eigenwaarde en een groter enthousiasme binnen de organisatie.

Ook samenwerken met ons?

Wilt u ook graag op korte termijn een verbetering zien in uw netwerk kapitaal? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact op met ons. Onze specialisten geven u graag advies op maat en helpen u bij het verbeteren van de interne communicatie binnen uw organisatie. Hopelijk tot snel!

 

 

 

De vennoten van NetLive, The Network Capital Company

willem_portret

Prof. Dr. Willem F. de Nijs

Emeritus hoogleraar HRM, Radboud Universiteit Nijmegen.

Wetenschappelijk autoriteit op het gebied van vernieuwing van HRM en moderne arbeidsrelaties.

marcel_portret

Marcel Dohmen Msc

Entrepreneur, ICT specialist en musicus.

Ondernemer met een sociale visie.
De aarde en behoud ervan staat centraal. Voor mij zijn werken en samenleven synoniem en ik laat graag zien hoe plezier in een onderneming eruit ziet.