NetLive games

NetLive games

NetLive Vertrouwen Spel

Stelt u zich eens voor: er bestaan games die u kunt spelen op uw iPhone, tablet of browser, die zowel leuk als leerzaam zijn en u en uw bedrijf inzichten geven die tot nu toe onmogelijk waren te achterhalen. Klinkt goed, nietwaar? Goed nieuws: want wij van NetLive hebben zulke games ontwikkeld. Neem bijvoorbeeld ons NetLive Vertrouwen spel, gebaseerd op het 'prisoner's dilemma'. Een mooie uitleg vindt u hier

 

Waarom NetLive games spelen?

Het spelen van een NetLive game is een heel mooie en indirecte manier om nuttige informatie uit uw bedrijf te halen zonder tevredenheidsonderzoeken of surveys af te nemen. De games zijn zo ontwikkeld dat u inzicht krijgt in het gedrag van mensen in uw organisatie en dat kunt beïnvloeden. Medewerkers spelen met elkaar via de browser of via de app. Ons Netwerkspel vergroot het vertrouwen tussen uw medewerkers, behoeft bijna geen uitleg en vraagt niet meer van uw werknemers dan een paar minuten per week. Via deze zogenaamde 'serious game' kan ook het informele netwerk van uw organisatie in kaart worden gebracht. De kwaliteit van dit informele netwerk is een graadmeter voor de innovatiekracht van de organisatie.

Voordelen

NetLive games geven u inzicht in een aantal aspecten binnen uw organisatie. Allereerst ontdekt u welke mensen bijdragen aan het succes van uw bedrijf en ziet u wie de sterspelers van de organisatie zijn. Verder ontdekt u hoe de kennis en kracht van de organisatie nog meer wordt versterkt en kunt zien met welk plezier kennis wordt gedeeld en opgebouwd binnen uw bedrijf. En last, but not least, de NetLive games zijn FUN!

Interesse in NetLive games?

Bent u na het lezen van dit artikel ook enthousiast geworden over onze NetLive games? En heeft u daarom ook interesse om uw medewerkers deze game te laten spelen? Neem dan gerust contact met ons op. We geven u graag een presentatie en daarnaast kunnen wij u een proefversie van het spel laten spelen. Ook als u nog een vraag heeft over de mogelijkheden dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten geven u graag advies op maat en helpen we u graag verder om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen aan de hand van een leerzame en leuke game.

Neem contact op!