Netwerk Kapitaal

Het totaal aan sociaal kapitaal in uw organisatie

NetLive diensten

Wij van NetLive bieden naast onze games diverse diensten aan waarmee we het netwerk kapitaal binnen diverse organisaties op een aanzienlijke manier kunnen verbeteren. Onze krachtige en gebruiksvriendelijke software geeft u ongelooflijk veel inzicht in de aard, kwaliteit en dynamiek van de sociale netwerken in uw organisatie. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste wetenschappelijk gevalideerde technieken.

Network Capital Monitor

De Network Capital Monitor is een tool waarmee u inzicht krijgt in het sociaal kapitaal van uw onderneming. Met deze monitor leert u de omvang en de kwaliteit van uw sociaal kapitaal kennen en de mogelijkheden die dit kunnen opleveren voor uw organisatie. Het sociaal kapitaal wordt o.a. doorgelicht in termen van innovatief vermogen, verbinding met strategische doelen, verandercapaciteit, sociale cohesie en vertrouwen, beslissingskracht en innovatie. Daarbij krijgt u een volledig schriftelijk verslag dat inzichten onthult en tips bevat voor het optimaliseren en benutten van de netwerken en deze af te stemmen op uw strategische behoeften. Een voorbeeldrapportage kunt u opvragen door het formulier hiernaast in te vullen.

Netlive NCM Analyse

Met de NCM Analyse kan de kwaliteit van samenwerking en kennisdeling worden geanalyseerd. Dit wordt gedaan aan de hand van een grondige analyse van uw organisatie en uw specifieke wensen. Middels een survey die 20 à 30 minuten duurt, vertellen deelnemers hoe ze met collega’s communiceren. Op basis van uw doelstellingen worden de gegevens geanalyseerd en geïnterpreteerd. Hierna ontvangt u een uitgebreide rapportage van de bevindingen. Vervolgens zullen we met de stakeholders in uw organisatie samenwerken om de uit de gegevens herleide kansen en verbeterplannen te implementeren.

Gebruikmaken van NetLive diensten?

Bent u ook geïnteresseerd in onze unieke NetLive diensten en wilt u daarom meer informatie ontvangen? Of heeft u misschien nog een vraag over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Als specialist in netwerk kapitaal oplossingen kunnen wij u voorzien van advies op maat en helpen we u graag verder om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. We gaan altijd voor het maximale en we willen dit ook graag overbrengen op de werknemers in uw bedrijf.

Download onze voorbeeldrapportage

Voorbeeld van een rapportage op basis van de netwerk kapitaal monitor