NetLive Tools

Stimuleren kennisdeling en dus innovatie

Academie

In de NetLive Academie worden de nieuwste wetenschappelijke inzichten en praktijken op het gebied van netwerk kapitaalvorming en analyse toegankelijk gemaakt voor managers en professionals in organisaties. Zo kan men zelf binnen de eigen organisatie diagnoses uitvoeren. Hiervoor hebben we een uniek trainings- en certificeringsprogramma ontwikkeld. Regelmatig presenteren we diverse seminars gericht op het verbeteren van het kapitaal binnen uw organisatie.

Het nieuwe organiseren met Mintzberg was een groot succes

Ons laatste seminar vond plaats in Soest op 26 november 2018. Voor dit seminar hadden we management denker Henry Mintzberg, denker des Vaderlands René ten Bos en Informatiemanager Huub Hopman uitgenodigd om ons te instrueren over het nieuwe organiseren.

Wilt u in de toekomst graag een volgend seminar van NetLive bijwonen? Schrijf u dan hier in om op de hoogte gehouden te worden van onze nieuwe seminars!

NetLive Training & Certificering

Om een NCM® Analysis uit te voeren heeft u getraind personeel nodig, dat de uitvoering begeleidt en de resultaten weet te interpreteren!

NetLive biedt uitgebreide trainings- & certificeringstrajecten aan:
Dit stelt u in staat om:
▪ Veel geld te besparen omdat u de NCM monitor zelf kunt gebruiken.
▪ Uw eigen personeel op te leiden en te certificeren zodat zij de NCM® Analysis Certificering ook zelf kunnen uitvoeren!
▪ Bij te blijven met de ontwikkelingen op het gebied van Netwerk Kapitaal dmv gratis seminars en workshops voor u en uw gecertificeerd personeel.
Wij bieden:
• Training via ons eigen instituut (class room training en virtual class room).
• Training on-site op uw lokatie dus tegen uw voorwaarden en afgestemd op uw wensen.
• Uitgebreid Certificering programma, internationaal erkend. - Volledige support door onze medewerkers voorafgaand en tijdens de training.
• Certificering zorgt ervoor dat u altijd de recente tooling in huis heeft en altijd een korte lijn naar onze ontwikkelafdeling.

Films, workshops en simulatiegames

In het programma wordt gebruikgemaakt van een diversiteit aan interactievormen, zoals films, workshops en simulatiegames. De bijeenkomsten worden verzorgd door gerenommeerde experts uit binnen- en buitenland. Aan de hand van de nieuwste wetenschappelijk gevalideerde inzichten en technieken proberen wij uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Schrijf je nu in